CENTRU DE DAUNE
RCA SI CASCO

PROGRAMARE CONSTATARE
SUNA ACUM
0754.220.780
AVIZARE DAUNA*

La sediile noastre asiguram conditiile necesare pentru efectuarea constatarii daunei de catre reprezantantul asiguratorului( Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa, Wartord)- pentru RCA in maxim 3 zile de la avizarea daunei conform legii.

Parcare inclusiv pentru masini nedeplasabile, acces gratuit la internet, acces la elevator, stand geometrie, aparat diagnoza, scule specifice; personal calificat disponibil pentru efectuarea demontarii pieselor avariate in scopul evaluarii daunelor ascunse; acces la documentatia de reparatie a producatorului; specialisti daune avizati ASF ce pot efectua autoconstatarea daunelor pentru societatile colaboratoare cu care avem parteneriat (de verificat lista cu care anume, la momentul solicitari). Toate aceste servicii sunt gratuite pentru clientii care efectueaza reparatia daunei la noi. ( *pe baza de contract de mandat)

Efectuam reparatia daunei la sediile noastre autorizate RAR, conform legii, pe baza indicatiilor producatorului; garantie pe viata a masinii la manopera**; incasam contravaloarea despagubirii direct de la asigurator la cererea dumneavoastra si cu acordul specialistilor nostri, pe baza unui contract de cesiune de creanta. *la cerere va reprezentam in relatia cu societatea de asigurare pe baza de contract de mandat; **pana la schimbarea proprietarului din talon


 • 1. Consiliere Daune auto efectuata de catre inspector autorizat ASF (amiabil, avizare, constatare, reconstatare, regie proprie, preluare incasare de la asigurator la cerere)!
 • 2. CALCUL OFERTA REGIE PROPRIE! Va putem ajuta cu reevaluarea sumei ofertate de catre asiguratorul RCA ca si “regie proprie”, chiar daca acesta v-a facut deja o oferta! Daca ati incasat deja suma respectiva, pe baza evaluarii noastre puteti obtine o suma mai mare reprezentand valoarea reala care vi se cuvine ca si despagubire;
 • 3. Stabilim solutii tehnice finale de remediere a daunei prin demontarea elementelor avariate (inclusiv servicii de Reconstatare). Dupa constatare, aveti dreptul la RECONSTATARE facuta de service-uri autorizate. Reevaluam constatarea daunei prin dezechiparea masinii pentru a identifica in totalitate piesele afectate, operatiunile necesare aducerii masinii in starea dinaintea accidentului, conform normelor producatorului, efectuam diagnoza si geometrie.
 • 4. Avizare / Notificare dauna - La cerere, reprezentare si negociere in relatia cu Societatea de asigurare prin mandat pentru a obtine toate drepturile pe care le detineti.
 • 5. La cerere, putem efectua si reparatia masinii.
 • 6. Modalitatea de plata pentru reparatia masinii: numerar sau OP de catre client sau, in anumite cazuri, ne puteti cesiona creanta de la dvs., pentru a incasa suma direct de la asigurator.
 • 7. 20 ani Garantia la manopera si materiale (la piese oferim garantia legala pe care o ofera furnizorii).
 • 8. Ai o URGENTA si autovehiculul avariat si nedeplasabil? Iti putem oferi, la cerere, TRACTARE de la locul accidentului si MASINA LA SCHIMB (inlocuirea temporara a vehicului avariat)*** pentru perioada reparatiei. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.
 • Pentru constatarea daunei de catre reprezentantii societatii de asigurare, puteti veni la unul din sediile noastre iar personalul nostru se poate deplasa la locatia dvs. pe toata raza Bucurestiului, fara niciun cost pentru a va oferi consiliere rapida in legatura cu solutionarea daunei.

 • ** Constatarea se efectueaza de catre reprezentantul asiguratorului, in maxim 3 zile lucratoare de la data avizarii sau la o data ulterioara convenita de catre parti, doar daca pagubitul permite accesul asiguratorului RCA la autovehiculul avariat si asigura conditii pentru efectuarea constatarii. Oferim acces la elevator, parcare, internet, tehnician disponibil pentru demontare elemente avariate, diagnoza, geometrie.
  *** Inlocuirea temporara a vehicului avariat poate avea loc la cerere, in functie de disponibilitate.
  **** Raspunderea privind declararea circumstantelor evenimentului apartine in totalitate declarantului, personalul nostru va poate consilia doar in ceea ce priveste modul de intocmire a amiabilului si drepturile si obligatiile pe care le aveti conform legii cand sunteti implicat intr-un accident

ALTE SERVICII PENTRU DAUNE RCA SI CASCO*****
TOATE INTR-UN SINGUR LOC!
 • 1. Masina la schimb fara costuri pentru dvs., facturata direct catre Asiguratorul RCA***, conform legii: Art. 11 din Legea 132/2017, Alin. (2): ”... asiguratorul RCA acorda despagubiri in bani pentru:..…(d) prejudicii reprezentand consecinta lipsei de folosinta a vehiculului avariat, inclusiv inlocuirea temporara a vehiculului, pe baza optiunii persoanei prejudiciate;”
 • 2. Tractare auto, la cerere
 • 3. Reparatii rapide si de calitate, cu piese noi, cu garantie pe viata la manopera.******
  - peste 100 000 reparatii autoturisme -
  - peste 1 mil. de ore de manopera -
  - peste 100 specialisti -
 • 4. Parcare pazita vehicul
 • 5. Eliberarea masinii reparate fara a astepta dovada platii de catre asiguratorul RCA.
 • ***** precum Euroins, Asirom, City Insurance, Allianz-Tiriac, Generali, Uniqa, Omniasig, Groupama, Gothaer, Grawe, Watford.
  ***la cerere, in functie de disponibilitate
  ******numai pentru daune RCA, suportate de polita RCA a persoanei vinovate de producerea daunei


Va informam ca, in conformitate cu prevederile art. 6 alin. (8) din Legea nr. 132/2017, persoana prejudiciata are dreptul de a se adresa pentru efectuarea reparatiei oricarei unitati reparatoare auto, fara nicio restrictie sau constrangere din partea asiguratorului RCA sau a unitatii reparatoare auto, care ar putea sa ii influenteze optiunea (Norma ASF 20/2017 Art 19. pct. K).
CASTIGATI TIMP, BANI SI ENERGIE LASAND IN GRIJA NOASTRA SOLUTIONAREA PROBLEMEI.