Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://www.centrudedaune.ro

Site-ul https://www.centrudedaune.ro este operat de societatea TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL cu sediul in Bd. Timisoara, Nr. 8-10, Sect. 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/17566/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul si navigarea) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Termenii de fata pot fi actualizati periodic, fara o notificare prelabila. Trebuie sa verificati, prin urmare, aceasta pagina in mod regulat sa observati orice modificari ar putea apare.

Cum fac o programare?
Programare online
Pentru a face o programare este suficient sa completati formularul online disponibil pe site https://www.centrudedaune.ro/contact sau sa ne contactati la numarul de telefon +40376448401 disponibil pe site https://www.centrudedaune.ro.

Siteul https://www.centrudedaune.ro/ va ofera posibilitatea de a face rezervari online pentru serviciile oferite de service-ul nostru.

Cu toate acestea, TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL nu garantează ca, prin programarea efectuata online veti beneficia de serviciile solicitate, exact la ora si ziua solicitata. Pentru confirmare, veti fi contactat telefonic.

Dupa ce ati inregistrat datele dvs. on-line si ati facut o solicitare de programare pentru un serviciu oferit de TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL prin intermediul acestui site, va vom trimite un e-mail sau veti fi contactat telefonic sau prin SMS pentru confirmare. Aceasta nu implica aprioric o acceptare a cererii dumneavoastra pentru o programare. Pentru finalizarea solicitării Dvs. de programare, veti fi contactat telefonic.

Daca va decideti sa faceti o programare, vi se poate cere sa furnizati anumite informatii cu caracter personal. Nota de informare protectia datelor cu caracter personal descrie modul in care putem utiliza orice informatie cu caracter personal pe care ni le furnizati. Prin furnizarea acestor informatii, declarati si garantati ca sunt corecte, complete si actuale.

Va rugam sa retineti cont ca, prin rezervarea unei programari de pe acest site sunteti de acord cu conditiile stabilite aici si sunteti de acord cu procesarea informatiilor dvs. (inclusiv datele dumneavoastră personale), asa cum este descris în capitolul Nota de informare protectia datelor cu caracter personal. In plus, ne garantati ca toate datele furnizate de dvs. catre noi sunt exacte, complete si actualizate la zi.

Programare telefonica
Puteti realiza o programare direct telefonic la numarul +40376448401. Va rugam sa furnizati toate datele cerute de operatorii nostri.

Programare pe e-mail
Puteti realiza o programare direct pe e-mail la adresa contact@centrudedaune.ro.
Va rugam sa trimiteti urmatoarele date:
Nume si Prenume:
Telefon:
Adresa de e-mail:
Nr inmatricuare:
Marca masina:
Model masina:
Servicii:
Mesaj:
Data:
Ulterior, un operator va va confirma programarea si va va oferi orele disponibile pentru ziua aleasa de dumneavoastra.

Cum fac o anulare a unei programari inregistrate?
Daca v-ati razgandit si vreti sa renuntati la programare, puteti face acest lucru in avans de data stabilita a investigaţiei, cu cel putin 24 de ore inainte de data programarii, printr-un telefon catre Recepţia TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL sau printr-o notificare scrisa adresata prin e-mail la contact@centrudedaune.ro sau prin telefon la +40376448401, in conformitate cu reglementarile privind comertul electronic.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus in alte scopuri decat cele legal permise sau doar cu acordul scris din partea noastra. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Raporturile comerciale dintre cumparator si https://www.centrudedaune.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Administratorul https://www.centrudedaune.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul serviciilor modificate de catre furnizorii nostri fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Drept aplicabil
Prin folosirea website-ului https://www.centrudedaune.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Acesti Termeni se interpreteaza in conformitate cu legile din Romania. In cazul unui litigiu sau cerere asociata cu acesti termeni si conditii, disputa sau revendicare acestea vor fi supuse jurisdictiei exclusive a instantelor autorizate din România.

Date fiscale
TOP LAC SERVICE COTROCENI SRL
CUI: RO38364955
Nr. Ord. Reg. Com.: J40/17566/2017
Sediu social: Bd. Timisoara, Nr. 8-10, Sect. 6, Bucuresti
Telefon: +40376448401
Email: contact@centrudedaune.ro